Wijnproeverij met Bites

Voor wie wel van een uitdaging houdt: onze Wijn proeverijen zijn zeker het proberen waard! Wat houdt het in? Een proeverij geeft jou de mogelijkheid om op een leuke, laagdrempelige manier kennis te maken met verschillende wijngebieden, soorten druiven én je leert diverse stijlen van wijn kennen. Jij bepaalt het aantal glazen, en wij zorgen ervoor dat je verrast wordt:-)!

Varen Bij Dirk

Bij Dirk heeft ook een sloep die je kunt huren tot 12 personen. Je kunt tochten maken rondom Den Bosch over de Zuid Willemsvaart, De Dommel en de Aa, maar wij kunnen ook tochten naar Heusden verzorgen compleet met wijnproeverij en/of lunch. Stuur ons een bericht en vraag naar de mogelijkheden.

Feesten & partijen

Ook voor spetterende feesten en borrels bent u Bij Dirk aan het juiste adres. Bij Dirk denkt graag met je mee. Buiten onze openingsdagen kunt u hier een besloten feest houden, op de andere dagen houden wij een klein hoekje vrij voor vaste gasten. Voor een gezelschap tot maximaal 60/70 personen kunnen wij aan al je wensen voldoen (reserveren is noodzakelijk).

Wil je meer informatie over bovenstaande arrangementen? Stuur een e-mail. Houdt ook onze Facebookpagina en Instagram in de gaten voor onze agenda!